Martine Hafkamp

custom image

Directeur, Fintessa Vermogensbeheer

Martine Hafkamp is het boegbeeld van Fintessa Vermogensbeheer, een zelfstandige, onafhankelijke en gespecialiseerde vermogensbeheerder. Fintessa biedt op een actieve en verfrissende manier een uitgebreide reeks van effectendiensten aan vermogende particuliere beleggers en instituten waarbij persoonlijk maatwerk en onafhankelijkheid centraal staan.

Hafkamp studeerde bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en deed daarna de opleiding tot beleggingsanalist. Ze is oprichter, algemeen directeur en mede-eigenaar van Fintessa Vermogensbeheer en tweevoudig winnaar van de Gouden Stier. Vorig jaar kreeg zij op de Beleggersfair de trofee voor de Beste Beleggingsexpert uitgereikt. Fintessa is door de lezers van Cash en Cashcow tijdens het grote beleggersonderzoek voor de zesde keer op rij gekozen tot de Beste Vermogensbeheerder van Nederland.

Martine Hafkamp zal op de BeleggersFair haar Gouden Tips voor 2018 geven en tevens deelnemen aan de talkshow met als thema ‘de beleggingsgoeroes’.