Martine Hafkamp

Biografie 

Martine studeerde bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en deed daarna de opleiding tot beleggingsanalist. Ze is oprichter, algemeen directeur en mede-eigenaar van Fintessa Vermogensbeheer en tweevoudig winnaar van de Gouden Stier. Persoonlijk maatwerk staat bij haar centraal. Fintessa is door de lezers van cash verschillende jaren achter elkaar verkozen tot beste vermogensbeheerder. 

Gouden tip 12.45 – 12.55 uur

Een gouden tip over een aandeel of andere belegging is een potentieel krachtig middel tot het maken van rendement. Exclusief voor de bezoekers van de BeleggersFair geven verschillende beursgoeroes hun gouden tips prijs voor het komende jaar en verder. Zij nemen daarvoor op gezette tijden op de beursvloer plaats op de Gouden Trap. Een moderator vraagt waar nodig om een toelichting. Het publiek neemt dichtbij de Gouden Trap zitting. Aan het eind van de sessie is er gelegenheid om vragen te stellen.

Talkshow: Vermogensbeheer 
14.55 – 15.15 uur 

Advies maakt steeds meer plaats voor beheer. Hoe kijken vermogensbeheerders tegen deze ontwikkelingen aan, wat speelt er nog meer en welke kansen zien zij voor de belegger?

Deelnemers talkshow
– Martine Hafkamp, Fintessa
– Erik Bakker, OHV Vermogensbeheer
– Richard de Jong, Van Lieshout & Partners