Martine Hafkamp

Bio:

Drs. Martine Hafkamp RBA

Martine Hafkamp (1967) is oprichter, eigenaar en algemeen directeur van Fintessa Vermogensbeheer in Baarn. Na haar studie bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam ging zij aan de slag bij Aegon. Daar rondde zij de postdoctorale opleiding tot Beleggingsanalist af. Na Aegon en Stad Rotterdam maakte zij de overstap van institutioneel naar particulier vermogensbeheer. In het najaar van 2007 heeft zij, samen met haar zakenpartner Han Schulten een eigen bedrijf opgericht: Fintessa Vermogensbeheer. Vanaf 2008 is Fintessa uitgegroeid tot één van de grotere zelfstandige en onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland. Hafkamp is als vermogensbeheerder en beursanalist onder andere te horen en te zien bij BNR en Business Class. Ook schrijft zij columns over beleggen voor diverse bladen en beleggerswebsites. Martine is in de DSI-registers opgenomen als Senior Vermogensbeheerder en als Register Beleggingsanalist in de registers van CFA Society VBA Netherlands. Zij is meervoudig winnaar van de Gouden Stier, de Oscar van de financiële wereld. Door de lezers van Cashcow.nl en het beleggerstijdschrift Cash is zij diverse malen verkozen tot de beste beleggingsexpert. Deze zelfde lezers hebben al negen jaar op rij Fintessa uitgeroepen tot de beste vermogensbeheerder.

Masterclass – 10.45 – 11.15 uur 
Meer van hetzelfde?
Het risico van niet-beleggen

Wat kunnen beleggers de komende tijd verwachten, moet je blijven beleggen of houd je liever je kruit droog?

En als je kiest voor dat laatste, wanneer stap je dan wel de markt in?

Plenair 15.40 – 16.20 uur 
Panel: portefeuilleopbouw ten tijde van een Pandemie
In hoeverre is de globale Covid-19 pandemie al echt verdisconteerd in de aandelenkoersen? De ontslaggolven en roepen om steun vanuit Den Haag lijken dagelijks in het nieuws te zijn. Worden ook alle buffers van bedrijven opgesoupeerd om een al dan niet houdbare basis overeind te houden of worden het vooral reorganisaties en nieuwe bedrijfsmodellen die de klok zullen gaan slaan. Wat zullen de sterkhouders blijven en welke gaan er richting het putje? Een panel met 3 experts die hun sporen in beleggingsland al ruimschoots verdiend hebben zullen de kansen en risico’s duiden van een gedegen beleggingsstrategie en portefeuille keuzes onder het juk van de nu nog aanhoudende corona-misère.

Gehele dag 
Gouden Tip voor 2021
Vorig jaar tipte ik u tijdens de Beleggersfair de aandelen van Nvidia, Iberdrola en Givaudan. Het resultaat dat die hebben opgeleverd valt nauwelijks te overtreffen. Dat is ook niet de bedoeling. Ik ga m’n best doen u weer drie nieuwe suggesties aan de hand te doen waar u het komende jaar op de een of andere manier plezier aan kunt beleven. Tijdens de online Beleggersfair van 30 oktober aanstaande hoort u waar ik m’n oog op heb laten vallen.