Nieuws

Hieronder het nieuws van de BeleggersFair.

Masterclass: Beleggen als Warren Buffett

Martijn Rozemuller (Think ETF’s | VanEck) laat zien hoe u zelf een succesvolle indexportefeuille kunt bouwen op basis van ETF’s. Net zoals Warren Buffett, de succesvolste belegger ter wereld.

Buffett heeft een advies voor particuliere beleggers: “Tenzij u de tijd heeft, beleg liever niet in individuele aandelen, handel niet (te veel) en let scherp op de kosten. Beleg daarom in een breed gespreide aandelen ETF.”

Om zijn claim kracht bij te zetten ging Buffet in 2007 een weddenschap aan met het hedgefondsmanager Protégé and Partners voor 1 miljoen dollar. Wie na tien jaar het beste rendement heeft, Buffett’s ETF of de selectie van het hedgefund, wint en mag het miljoen aan een goed doel schenken.

Buffett’s ETF won de weddenschap glansrijk. Goed nieuws voor alle ETF-beleggers, maar hoe zit dat en wat kunnen we ervan leren? Martijn Rozemuller zoomt tijdens deze workshop in op het effect van kosten op uw rendement. Nadat de basisprincipes van passief beleggen zijn behandeld, laat hij u zien hoe u zelf een succesvolle indexportefeuille op basis van ETF’s kunt bouwen.

Na deze sessie weet/ leert u:

  • Waarom Buffett won;
  • Welke rol kosten spelen bij beleggen;
  • De psychologie achter succesvol beleggen;
  • Hoe u zelf een indexportefeuille maakt.

Masterclass: Beleggen als Warren BuffettMartijn Rozemuller, Managing Director, Head of Europe, Think ETF’s | VanEck
Martijn Rozemuller heeft Technische Bedrijfskunde gestudeerd aan de Universiteit Twente. Hij ging daarna aan de slag bij handelshuis Optiver waar hij naast opties ook kennis maakte met ETF’s. Bij Optiver werd hij ook partner.

Na zijn carrière bij Optiver heeft Rozemuller het bedrijf Think ETF’s opgericht in 2009 en daar is hij sindsdien directeur. Dit jaar nam VanEck Think ETF’s over en nu vervult Martijn daar de rol van Managing Director VanEck Europe.

Think is de eerste Nederlandse aanbieder van ETF’s (Exchange Traded Funds) en onderscheid zich door fiscale efficiëntie, lage kosten en het uitsluiten van onnodige risico’s.

Wilt u zich inschrijven voor deze masterclass? Bestel dan hier uw ticket voor de BeleggersFair.