Rendement maken en risico’s beperken in 2018

Sprekers: Christophe Cox, Commerzbank en John Beijer, Turbotrends 

Tijd: 13.30- 14.00 uur

Een hoger rendement in combinatie met een lager risico: dat is waar beleggers voortdurend naar op zoek zijn. Veel beleggers kijken daarbij terug naar de afgelopen beursjaren waarbij de beurzen wereldwijd gestaag zijn gestegen, en de bewegelijkheid van financiële markten een stuk verminderd is. Echter, wat brengt de toekomst?

In deze Masterclass geeft John Beijer, Senior Analist van Turbotrends, zijn visie op de financiële markten en deelt hij zijn kanshebbers voor 2018. Daarnaast laat hij de verschillende portefeuilles van TurboTrends zien die beleggers kunnen gebruiken om via autotrading de beurs slim en gemakkelijk te volgen, of die juist rendement kunnen genereren in stijgende, dalende of stabiel blijvende markten.

Christophe Cox van Commerzbank geeft daarbij een overzicht van de verschillende beursproducten waar u als belegger gebruik van kunt maken.

Tijdens de masterclass kunt u deelnemen aan polls, kunt u vragen stellen aan John en Christophe en u laten inspireren door nieuwe handelsideeën.

Turbotrends is gespecialiseerd in het begeleiden van particuliere beleggers met het aan- en verkopen van Aandelen, opties, turbo’s en futures. In tegenstelling tot andere partijen hebben ze een geheel open structuur en kunt u ten alle tijden hun specialisten gewoon bellen of bezoeken.

Commerzbank is uitgever van beleggingsproducten die genoteerd zijn op Euronext Amsterdam en verhandelbaar zijn via uw eigen bank of broker. Hierbij hebt u als belegger keuze uit verschillende soorten beleggingsproducten op honderden verschillende onderliggende waarden. Daarnaast geeft Commerzbank dagelijks nieuwe producten uit, niet alleen om het huidige aanbod actueel te houden, maar ook worden er regelmatig nieuwe onderliggende waarden toegevoegd zodat u altijd een beursproduct vindt dat bij u past.