Nieuws

Hieronder het nieuws van de BeleggersFair.

Masterclass: Toetreding tot de kansrijke cryptomarkt

Laat u tijdens deze masterclass informeren over de mogelijkheden van beheerd beleggen in de kansrijke cryptomarkt. 

De wereld om ons heen verandert en technologie staat nooit stil. Sinds de uitvinding van het internet is blockchaintechnologie een van de belangrijkste innovaties. Maak gebruik van deze kans door de mogelijkheden te benutten van beheerd beleggen in de cryptomarkt. Paul Mennema van Yieldt informeert u over de kansrijke mogelijkheden van Yieldt Crypto beheerd beleggen.

De masterclass ‘Toetreding tot de kansrijke cryptomarkt’ vindt plaats om 12.00 uur. Klik hier om uw gratis ticket te bestellen.

Paul Mennema
Oprichter en Algemeen Directeur van Yieldt

Paul Mennema is als derde generatie grootgebracht binnen het familiebedrijf dat als handelshuis fungeerde voor de doe-het-zelf-markt. Tegenwoordig is hij samen met zijn zus verantwoordelijkheid voor het family-office. Privé rolde hij in 2016  de cryptomarkt in, met steeds groter groeiende posities. Op een gegeven moment wilde hij dit graag onderbrengen bij een beheerd belegger, maar kon hier helaas geen gedegen partij voor vinden. En zo is hij eind 2019 Yieldt gestart; niet alleen, maar met een sterk team met fundamentele en technische beleggerservaring.