Mathias Tanghe

Mede-vennoot Immpulse Real Estate

Tanghe is slechts 25 jaar oud en droomt ervan om in de vastgoedsector een mooie loopbaan uit te bouwen. Hij koos op 20 jarige leeftijd het pad van zelfstandige ondernemer.
“Vastgoed trekt me heel erg aan, omdat die bedrijfsomgeving héél dynamisch is”, zegt hij.
“Het is een vak dat niet stil staat” en dat is iets waar Tanghe van houdt.
“Vanuit het hart handelen en dynamisch zijn om de klant de juiste” impulsen” als toegevoegde waarde mee te geven! Daar wil ik met Immpulse Real Estate voor staan!”

Als missie stelt Tanghe:“In deze snel veranderende wereld is het belangrijk om steeds op te hoogte te blijven van de nieuwste trends: bouwtechnologische innovaties ontdekken, nieuwe woonconcepten aanbieden, de juridische wetgevende evoluties in kaart brengen, vastgoed als zinvolle en veilige investering!”

In het kader van vastgoed als ‘veilige belegging’ is het een mooie uitdaging voor Tanghe om toekomstige beleggers van harte welkom te heten in ons land.
De persoonlijke begeleiding is een extra troef! ‘La Wallonie vos acceuille’
Dat is de energie die Tanghe wil delen met de klant en concretiseren in een dienstverlening waarmee de klant tevreden is.”

Tanghe verzorgt op de BeleggersFair de masterclass ‘Beleggen in Villagronden in de Belgische Ardennen’ van 13.30-14.00 uur, samen met Fons Ceustermans en Werner Spranghers.