Matthijs Kok
Matthijs KokAnalist
ProBeleggen

Masterclass 12.00 uur

Voorgekookte ideeën voor 2021 van Kok

In deze masterclass bespreekt analist Matthijs Kok van ProBeleggen zijn visie op de aandelenmarkt. 2020 werd voor beleggers een veelbewogen jaar. Toch staat de AEX weer op hetzelfde niveau als het begin van het jaar maar is de samenstelling veel veranderd. Daarom blikt Matthijs terug op het jaar maar kijkt hij ook vooruit. Hoe moet de belegger naar deze nieuwe samenstelling kijken? Hoe moet de belegger hier op handelen?

Matthijs legt uit hoe u deze nieuwe informatie kunt toepassen op uw portefeuille en gebruiken om beter te presteren dan de index. Een masterclass is niet compleet zonder concrete beleggingstips. Matthijs zal verschillende beleggingstips presteren die in 2021 volgens hem een mooi rendementspotentieel kunnen opleveren.

 

Biografie

Matthijs groeide op in Nederland, Zwitserland en Singapore en studeerde aan de Universiteit van Manchester International Management met een focus op financiën. Hij werkte in Singapore bij UBS op de afdeling Investments, Products and Services. Na zijn studie werkte hij bij Dutch Debt Advisors en verzorgde hij bedrijfsfinancieringen voor MKB bedrijven. Sinds 2019 werkt Matthijs voor ProBeleggen en verzorgt hij analyses van Nederlandse en Amerikaanse bedrijven.