Nico Bakker

Biografie 

Nico Bakker is zijn carrière als Technisch Analist bij ABN Amro begonnen, waar hij als Hoofd Desk Technische Analyse verantwoordelijk was voor het definiëren en uitdragen van een technische visie op aandelen, valuta, rente en grondstoffen t.b.v. trading relaties en adviseurs van Private Banking. Sinds 2009 is Bakker werkzaam als zelfstandige Technische Analyse Coach, gelieerd aan en TA hofleverancier van BNP Paribas Markets.

Als Technisch Analyse coach signaleert hij kansen en bedreigingen, meldt hij technische condities in de Chart Navigator van BNP Paribas Markets en presenteert hij het concept van Dashboard Beleggen. Bakker is technisch analist en coach voor actieve doe-het-zelf beleggers. Ook is hij columnist, trainer en inspirerende presentator op diverse beleggersevenementen.

Technische Analyse en Turbo’s: een populaire combinatie

Masterclass 10.15 – 11.00 uur

Sinds de introductie van de Turbo in 2004 is de combinatie Turbo’s en Technische Analyse zeer populair onder actieve beleggers. Wilt u een introductie in zowel Turbo’s als Technische Analyse? Dan bent u van harte welkom op de Masterclass Technische Analyse en Turbo’s van BNP Paribas Markets en Nico Bakker.

Tijdens de Masterclass zal Erik Mauritz (BNP Paribas Markets) u in 10 minuten kennis laten maken met de werking van Turbo’s, één van de populairste beleggingsproducten voor actieve, ervaren beleggers. BNP Paribas biedt inmiddels ruim 2.500 Turbo’s op meer dan 200 onderliggende waarden (variërend van aandelen, indices en grondstoffen tot valuta).

Na de uitleg over Turbo’s zal Technisch Analist Nico Bakker, gelieerd aan en hofleverancier van technische analyses bij BNP Paribas Markets, een introductie geven over de basis van Technische Analyse. Aansluitend hierop zal Nico Bakker zijn Dashboard Analyse Methodiek aan u presenteren. Deze methodiek is interessant voor de actieve dynamische trendbelegger die de kansen in de markt probeert te vinden; de koop- en verkoopkansen en de juiste timing van het aan- en verkopen van bijvoorbeeld Turbo’s.

Klik hier om u gelijk aan te melden voor deze masterclass! Let op: vol = vol 

Gouden Tip 9.55 – 10.05 uur

Een gouden tip over een aandeel of andere belegging is een potentieel krachtig middel tot het maken van rendement. Exclusief voor de bezoekers van de BeleggersFair geven verschillende beursgoeroes hun gouden tips prijs voor het komende jaar en verder. Zij nemen daarvoor op gezette tijden op de beursvloer plaats op de Gouden Trap. Een moderator vraagt waar nodig om een toelichting. Het publiek neemt dichtbij de Gouden Trap zitting. Aan het eind van de sessie is er gelegenheid om vragen te stellen.