Nico Bakker

Bio:

Nico Bakker is zijn carrière als Technisch Analist bij ABN Amro begonnen, waar hij als Hoofd Desk Technische Analyse verantwoordelijk was voor het definiëren en uitdragen van een technische visie op aandelen, valuta, rente en grondstoffen t.b.v. trading relaties en adviseurs van Private Banking. Sinds 2009 is Bakker werkzaam als zelfstandige Technische Analyse Coach, gelieerd aan en TA hofleverancier van BNP Paribas Markets.

Als Technisch Analyse coach signaleert hij kansen en bedreigingen, meldt hij technische condities in de Chart Navigator van BNP Paribas Markets en presenteert hij het concept van Dashboard Beleggen. Bakker is technisch analist en coach voor actieve doe-het-zelf beleggers. Ook is hij columnist, trainer en inspirerende presentator op diverse beleggersevenementen.

Plenair 15.40 – 16.20 uur
Panel: portefeuilleopbouw ten tijde van een Pandemie

In hoeverre is de globale Covid-19 pandemie al echt verdisconteerd in de aandelenkoersen? De ontslaggolven en roepen om steun vanuit Den Haag lijken dagelijks in het nieuws te zijn. Worden ook alle buffers van bedrijven opgesoupeerd om een al dan niet houdbare basis overeind te houden of worden het vooral reorganisaties en nieuwe bedrijfsmodellen die de klok zullen gaan slaan. Wat zullen de sterkhouders blijven en welke gaan er richting het putje? Een panel met 3 experts die hun sporen in beleggingsland al ruimschoots verdiend hebben zullen de kansen en risico’s duiden van een gedegen beleggingsstrategie en portefeuille keuzes onder het juk van de nu nog aanhoudende corona-misère.

Masterclass 13.30 – 14.00 uur
Masterclass: dashboardbeleggen in 5 stappen

Dashboard Beleggen voor de actieve belegger…ofwel een spoedcursus hoe je in vijf stappen tot een technische setup kunt komen door gebruik te maken van Nico’s marktlens indicatoren die meerdere groene en rode Dashboard stippen afgeven, ofwel kansen en bedreigingen, gevoed door de trend, het sentiment, swings en kantelpunten op de diverse speelvelden.
Niet alleen een theoretische onderbouwing, maar ook een praktische invulling met 3 concrete Dashboard Setups.

Na de spoedcursus is de actieve belegger met interesse voor technische analyse beter in staat om de publicaties en commentaren van Nico te interpreteren en ook beter in staat om zelf diverse charts te kunnen analyseren en beoordelen.

Gehele dag 
Gouden Tip voor 2021 

Ook tijdens deze digitale editie geven beursgoeroes exclusief voor de bezoekers van De BeleggersFair hun beste tips prijs. Doe er direct uw voordeel mee! Speel in op de kansen die het beleggingsjaar 2021 biedt.