NMPRO

nmpro-1

 

“Doordat het aantal huishoudens blijft stijgen, zit Nederland met een tekort aan woningen en dat groeit nog met ongeveer 30.000 per jaar. ”

Om woningen te kunnen bouwen heb je grond nodig. NMPRO BV biedt een uniek concept voor een investering in strategisch gelegen landbouwgrond in heel Nederland en geeft u, dankzij haar uitgebreide kennis en ervaring, de mogelijkheid om een stap naar een mooie toekomst te zetten.

nmpro-nieuwsOmdat een investering in grond waardevast en onbelast is, is een investering in strategisch gelegen grond ook interessant voor u:
1.    De vraag naar grond blijft groeien en het aanbod blijft beperkt.
2.    Grond wordt belast in box 3 (momenteel 1,2%).
3.    U betaalt bij verkoop geen belasting over de gerealiseerde winst.
4.    Grond is tastbaar.
5.    Grond blijft vrij verhandelbaar.
6.    Grondprijzen zijn nauwelijks conjunctuurgevoelig.
7.    Door de spreiding van uw grondportefeuille wordt de kans op een bestemmingswijziging op één of meer locaties vergroot.
8.    De overdracht van uw aangekochte perceel vindt plaats via de notaris en wordt geregistreerd in het kadaster.

 

 

 

 

Win een perceel landbouwgrond ter waarde van € 8.250,- (v.o.n.)!

U kunt ons vrijdag 25 november a.s. ontmoeten bij onze stand (nr. 27) tijdens de BeleggersFair 2016 in de RAI te Amsterdam. Wilt u nu alvast meer informatie ontvangen over ons investeringsconcept en meedingen naar de verloting van een gratis perceel landbouwgrond ter waarde van € 8.250,- (v.o.n.), vul dan uw gegevens in.

nmpro-popup-600x500px

DOE MEE & WIN EEN PERCEEL LANDBOUWGROND TER WAARDE VAN  € 8.250,- (v.o.n.)!

 

Meedoen is eenvoudig. Vul hier uw gegevens in en u maakt kans op een perceel landbouwgrond:

Ik ga hierbij akkoord met de algemene deelnamevoorwaarden en ik ontvang graag meer informatie over het investeringsconcept in grond van NMPRO BV. Inzenden is mogelijk tot 1 maart 2017, één deelname per huishouden.
Alleen de volledig ingevulde formulieren dingen mee naar de verloting van het perceel. De trekking zal geschieden na 1 maart 2017 door een erkende notaris.

Algemene deelnamevoorwaarden