Nieuws

Hieronder het nieuws van de BeleggersFair.

Ontmoet Beleggend Nederland op de BeleggersFair

Overweegt u zelf te gaan beleggen? Wilt u uw vermogensbeheer uit handen geven? Of bent u al een ervaren belegger en bent u op zoek naar meer verdieping en mogelijkheden voor 2017? De BeleggersFair heeft het allemaal.

Als u overweegt zelf te gaan beleggen of als ervaren belegger op zoek bent naar nieuw potentieel rendement, dan biedt de BeleggersFair u tal van mogelijkheden. U kunt zich alom laten voeden met kennis, inzichten en tips die gegeven worden tijdens de masterclasses, snelcursussen en de plenaire sessies.

Daarnaast kunt u gedurende de hele dag op de beursvloer terecht, bijvoorbeeld bij de stands van de online brokers. Zij kunnen u exact uitleggen hoe u een order op de beurs moet plaatsen. Als u het vermogensbeheer liever uit handen geeft kunt u zich laten voorlichten over de kunst van het beheren van andermans geld bij één van de vermogensbeheerders die eveneens acte de présence geven.

Maar ook alternatieve beleggingsproducten gaan op het grootste beleggersevenement van Nederland niet onopgemerkt voorbij. Zo is er een talkshow onder leiding van Jort Kelder met een heus Commodities-panel, waarin onder andere goud en olie aan bod komen. Ook op de beursvloer worden alternatieve beleggingsproducten en hun mogelijkheden gepresenteerd. Zo zal TopParken bijvoorbeeld voor u klaar staan om u voor te lichten over de mogelijkheid van beleggen in recreatief vastgoed.

Al met al wordt de wereld van het beleggen voor even gecentreerd op één locatie. Alle beleggingsaspecten komen samen en worden aan de bezoekers gepresenteerd in hapklare kennis.

Kaarten zijn hier verkrijgbaar en kosten slechts tien euro.

LEAVE A COMMENT