Ontmoet beleggend Nederland

custom image

Ontmoet beleggend Nederland

Op de beursvloer in de RAI heerst tijdens de BeleggersFair een gezellige drukte. Bijna heel beleggend Nederland stelt zichzelf aan u voor. Wilt u zelf gaan beleggen? Dan kunt u te rade gaan bij één van de stands van de online brokers, bijvoorbeeld over het plaatsen van een order op de beurs. Of u kunt een snelcursus beleggen volgen. Geeft u het vermogensbeheer liever uit handen? Laat u voorlichten over de kunst van andermans geld beheren bij één van de vermogensbeheerders die acte de présence geven.

Wie de opwinding wil meemaken, komt kijken bij het handelen op de beurs en kan meekijken met live traden. Op het AEX-pleintje geven meerdere beursgenoteerde Nederlandse bedrijven kleur aan het Oranjegevoel dat onder Nederlandse beleggers heerst. We beleggen namelijk bij voorkeur in de BV Nederland.

Op de beursvloer zijn niet alleen de stands te bezoeken van beleggend Nederland, maar er treden ook regelmatig beleggingsgoeroes op die hun visie op markten en aandelen en andere beleggingen met het publiek delen. Bovendien geven ze hun beste tips voor het komende jaar prijs.