Paul Koetsier

Biografie 

Paul is Senior Manager in de Innovatie en Fintech praktijk van KPMG Advisory. Paul werkt vooral voor klanten in de financiële sector en support onder andere diverse Fintechs en Bigtechs. Paul helpt strategiën te ontwikkelen en de organisatie ook in te richten.

Digitalisering speelt een grote rol. De impact van digitalisering op de financiële sector is groot en Fintechs spelen een belangrijke rol, onder andere als aanjager van veranderingen. Tevens groeien veel Fintechs langzaam maar zeker uit tot geduchte concurrenten van bestaande partijen. Dit is bijzonder goed te zien in domeinen als betalingsverkeer en in de beleggingswereld. Nieuwe partijen komen met business modellen waar bestaande spelers lastig een antwoord op weten te vinden. Uiteindelijk wordt de klant alleen maar beter van deze ontwikkelingen.

Plenaire middagsessie 14.30 – 14.50 uur

Fintech-pane

FinTech staat vandaag de dag symbool voor innovatie in de financiële dienstverlening. Of dat nu nieuwe producten van start-ups zijn, of de toepassing van technologie door bestaande partijen. Wat is de invloed van FinTech innovaties op de financiële sector? Hoe kan de financiële wereld van de toekomst eruit zien?