Nieuws

Hieronder het nieuws van de BeleggersFair.

Plenair spreker: Anna Dijkman

Alweer een nieuwe spreker erbij die we met gepaste trots kunnen aankondigen. Tijdens de eerste plenaire sessie staat ook de naam van niemand minder dan Anna Dijkman genoteerd.

Er zijn twee plenaire sessies op de BeleggersFair, beide onder leiding van dagvoorzitter Diana Matroos. De eerste sessie van de dag wordt afgetrapt met hoofdredacteur Economisch Bureau ING: Anna Dijkman (foto). Het thema waarmee de eerste plenaire sessie geopend wordt is de macro economie, vanzelfsprekend van groot belang voor de particulier belegger.

Voordat Dijkman als hoofdredacteur van Economisch Bureau ING aan de slag ging werkte ze als financieel-economisch journalist voor diverse media en schreef het boek Psychologeld over gedragseconomie. Ook was zij medeoprichter en hoofdredacteur van het weblog DasKapital.nl. Ze is regelmatig te zien en te horen bij onder meer RTLZ, BNR en omroepWNL.

Wilt u haar graag ontmoeten en horen spreken? Reserveer dan nu uw ticket voor de BeleggersFair op 17 november en ontvang de tweede ticket gratis!

LEAVE A COMMENT