Ralph Wessels

Bio:

Ralph Wessels is Hoofd Beleggingsstrategie bij ABN AMRO waar hij sinds 2011 werkzaam is. Als strateeg draagt hij o.a. het beleggingsbeleid uit naar klanten. Zo is hij regelmatig te lezen in het FD, DFT of BeleggersBelangen, is hij te zien bij RtlZ of te horen op BNR Nieuwsradio. Daarnaast heeft hij zijn eigen beleggingsvlog “Boven de Markt”.

Ralph heeft een passie voor beleggen en volgt de beurs en de macro-economische en politieke ontwikkelingen op de voet. Hij startte zijn beleggingscarrière bij Robeco en is afgestudeerd bedrijfseconoom aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Plenair 12.40 – 13.20 uur
Panel Globalisering en ‘Emerging Markets

Met een open economie en een internationale handelsdrift is de noodzaak om ruim over de Nederlandse landsgrenzen heen te kijken altijd al groot geweest. Maar hoe kijken wij daar nu tegenaan en bestaan met alle geopolitieke verschuivingen, Globale Covid-19 uitbraken, oorlogen, vluchtelingenstromen bijvoorbeeld de zogenoemde ‘opkomende markten’ nog als zodanig. Of is het juist in die context belangrijk om een wereldwijde spreiding aan te brengen en hoe dan? Waar de kansen liggen met een voor bijvoorbeeld ’emerging markets’ kenmerkend potentieel maar ook om keuzes te maken in stabiliteit, duurzaamheid, etc. zullen de specialisten tijdens het panelgesprek duidelijk maken.