Rendement maken en risico’s beperken in 2019


John Beijer
Senior Analist
Turbotrends


Christophe Cox
Vice President, Public Distribution
Netherlands & Belgium
EMC Commerzbank

 
 

Rendement maken en risico’s beperken in 2019

De beweeglijkheid en onrust zijn de afgelopen periode toegenomen. De bull market is al vanaf 2009 onderweg. De grote vraag is nu, zet deze trend zich in 2019 nog voort? Iedereen is op zoek naar een hoger rendement in combinatie met een lager risico. Veel beleggers kijken daarbij terug naar de afgelopen beursjaren waarbij de beurzen wereldwijd gestaag zijn gestegen, en de rente historisch laag stond. Echter, wat brengt de toekomst?

In deze Masterclass geeft John Beijer, Senior Analist van Turbotrends, zijn visie op de financiële markten en deelt hij zijn tien kanshebbers voor 2019. Daarnaast laat hij de verschillende portefeuilles van TurboTrends zien die beleggers kunnen gebruiken om via autotrading de beurs slim en gemakkelijk te volgen, of die juist rendement kunnen genereren in stijgende, dalende of stabiel blijvende markten. Christophe Cox van Commerzbank geeft daarbij een overzicht van de verschillende beursproducten waar u als belegger gebruik van kunt maken. Tijdens de masterclass kunt u zich laten inspireren door nieuwe handelsideeën.

Turbotrends is gespecialiseerd in het begeleiden van particuliere beleggers met het aan- en verkopen van Aandelen, opties, turbo’s en futures. In tegenstelling tot andere partijen hebben ze een geheel open structuur en kunt u te allen tijde hun specialisten gewoon bellen of bezoeken.

Commerzbank is uitgever van beleggingsproducten die genoteerd zijn op Euronext Amsterdam en verhandelbaar zijn via uw eigen bank of broker. Hierbij hebt u als belegger keuze uit verschillende soorten beleggingsproducten op honderden verschillende onderliggende waarden. Daarnaast geeft Commerzbank dagelijks nieuwe producten uit, niet alleen om het huidige aanbod actueel te houden, maar ook worden er regelmatig nieuwe onderliggende waarden toegevoegd zodat u altijd een beursproduct vindt dat bij u past.

Klik hier om u aan te melden voor de BeleggersFair en deze masterclass.