Rob de Negro

Biografie 

Rob is 40 jaar, is getrouwd met Inge en heeft 2 kinderen (Siebe is 6 en Jolien is 3). Hij heeft een passie voor techniek en innovatie. Financiële producten en processen vindt hij interessant. Daarom bedacht en maakte hij de afgelopen 15 jaar voor banken meerdere IT systemen en apps. Vanaf juli 2018 is hij onderdeel van Jungo en brengt daar via het Jungo platform beleggers en huizenkopers bij elkaar.

 

Investeren in Nederlandse hypotheken: solide rendement en bovenal heel leuk!

Masterclass 15.45 – 16.30 uur

Banken en pensioenfondsen weten het al lang: beleggen in Nederlandse hypotheken biedt een goed rendement tegen een relatief laag risico. Maar kan je dan als particulier ook in hypotheken beleggen? Ja, sinds kort kan dat! Jungo biedt de eerste crowdfunding hypotheek die wordt verstrekt aan mensen met een eigen huis. In deze masterclass vertellen we je alles dat je moet weten om te beginnen met beleggen in Nederlandse hypotheken.

Klik hier om u gelijk aan te melden voor deze masterclass! Let op: vol = vol 

Talkshow: Vastgoed / Alternatieve Beleggingen
13.00 – 13.20 uur 

Blijven het enorme tekort aan woningen, het ogenschijnlijke einde aan de conversie van kantoren naar woningen, de vraag naar nieuwe van deze tijd zijnde kantoorruimte en de nog altijd lage rente de ingrediënten om in stenen te beleggen?

Zijn bleggingsproducten die qua rendement niet direct gerelateerd zijn aan koersontwikkelingen op traditionele obligatie- en aandelenmarkten, gevaarlijk of gewoon een innovatief en goed alternatief voor beleggers?

Laat u leiden door de transparantie over risico´s, waardes en rendementen en zeker niet alleen het onderbuikgevoel! Kom inspiratie opdoen om creativiteit en spreiding aan uw beleggingsportefeuille toe te voegen.

Deelnemers talkshow
– Bart Vemer, Voordegroei
– Rob de Negro, Jungo