Rob Stuiver

Biografie 

Rob Stuiver (1968) is fund manager van het RBA Fonds en is verantwoordelijk voor het resultaat en de risicobeheersing. Rob is al sinds de jaren ’90 een zeer actieve belegger. Vanaf 1993 werkte hij onder meer als beleggingsadviseur bij ABN AMRO. In de periode 2008 – 2013 was hij adviseur op de afdeling Private Wealth Management van ABN AMRO. Daar gaf hij beleggingsadvies aan de meest vermogende families van Nederland. Eind 2013 is Rob voor zichzelf begonnen en heeft zijn succesvolle beleggingsmethode getest en verfijnd. De basis van zijn filosofie komt terug in het RBA Fonds, rustig beleggen in aandelen. Een fonds met risicocategorie 4 voor de belegger met een ‘neutraal’ risicoprofiel. Naast het RBA Fonds beheert Rob ook het VOC Fonds dat zich richt op de belegger die op zoek is naar hogere rendementen

De oplossing voor het obligatie-dilemma in uw beleggingsportefeuille: het RBA Fonds

Masterclass 13.30 – 14.15 uur

Het obligatie-dilemma raakt bijna iedere belegger. Binnen de traditionele manier van beleggen worden obligaties gebruikt voor risicoreductie. Maar werkt dat in de toekomst nog wel? Waarom wordt er voor mij belegd in effecten die niks opleveren? Loop ik geen groot koersrisico als de rentes weer gaan stijgen? Waarom blijft mijn bank/vermogensbeheerder toch vasthouden aan obligaties? In deze workshop leggen wij uit waarom banken en vermogensbeheerders dat doen, maar dat er wel degelijk een alternatieve manier is om risico’s binnen de beleggingsportefeuille te reduceren zonder(!) gebruik te maken van obligaties. Wij beleggen zelf in conservatieve aandelen in combinatie met een defensieve optiestrategie: Rustig Beleggen in Aandelen noemen wij dat ofwel het RBA Fonds. Het RBA Fonds streeft naar een marktconform rendement met circa de helft van het aandelenrisico. Het RBA Fonds heeft een ‘neutraal’ risicoprofiel. Bij een bank zit u dan al snel voor 40% van het vermogen in onrendabele obligaties!

Klik hier om u gelijk aan te melden voor deze masterclass! Let op: vol = vol 

Een kijkje in de keuken van het best* presterende hedge fonds van Nederland: Het VOC Fonds

Snelcursus 14.45 – 15.15 uur

Ambitierendementen van 20% gemiddeld per jaar kom je niet iedere dag tegen. Met dit percentage verdubbel je je vermogen iedere vier jaar… Wij beleggen al ruim vijf jaar in de praktijk* met deze strategie met uitstekende resultaten. In deze cursus lichten wij een aantal strategieën toe en laten wij zien hoe je risico’s kunt beheersen! Dit is een cursus voor de ‘ondernemende’ belegger die wel wat risico kan/wil lopen voor een mooi rendement.

*wij beheren het VOC Fonds, rendement per 31 juli +41% YTD

10.10 – 10.30 uur
Talkshow Beleggen met een hefboom

Lineair beleggen is wat de meeste mensen doen, 1% koersstijging ~ 1% rendement. Het inzetten van producten met een hefboomwerking biedt mogelijkheid om meer dan die 1% rendement te realiseren. Is dat voor iedereen weggelegd, hoe werkt dat en vooral hoe zit het dan met het risico! Stijgt dat dan net zo hard mee of is die gedacht ingegeven door onze calvinistische inslag…? Tijdens deze talkshow bespreken een producent van hefboomproducten, een beleggingsportefeuille specialist en een optiespecialist de zin en onzin van de hefboom!

Deelnemers talkshow
– Christophe Cox, Commerzbank
– Rob Stuiver, Stuiver Asset Management