Robert van Beek

robert-van-beek

Auteur & Oprichter en directeur About Life & Finance 

Robert van Beek helpt vanuit zijn credo ‘It is all About Life & Finance’ mensen, professionals en consumenten, graag op weg bij het verkrijgen van financieel inzicht en overzicht, in woord en beeld. En natuurlijk ook met cijfers. Maar alles teruggebracht tot de begrijpelijke essentie op één of een paar A4’tjes. Als visueel ingestelde consultant en financial life planner, auteur van meer dan tien boeken en spreker, is hij al 25 jaar actief in de financiële en beleggingswereld. 

Van Beek beschikt over verschillende registraties en is aangesloten bij diverse (internationale) organisaties, zoals de Financial Planning Association (FPA). Aldaar is hij bestuurslid en Host FPA Knowledge Circle International/cross border. 

Tevens is van Beek commissielid Behavioral Economics bij VBA Beleggingsprofessionals. Recent nog is hij benoemd tot Member of Editorial Board van Journal of Financial Therapy. Regelmatig geeft van Beek gastcolleges o.a. op VUB Brussel, UCLL Leuven en Erasmus University in Rotterdam.

Op de BeleggersFair verzorgt van Beek de snelcursus ‘Evidence & Factor Based Investing, meer dan een waarde(n)vol beleggingsconcept’ van 15.00-15.30 uur.