Route en bereikbaarheid

In de directe omgeving van de Beurs van Berlage is een aantal grote parkeergarages gevestigd. Voor een congres of evenement bestaat de mogelijkheid om verschillende soorten uitrijkaarten voor uw gasten te bestellen, in de Q-park parkeergarage van de Bijenkorf en de Oosterdok parkeergarage. Uiterlijk vijf dagen voor aanvang van uw evenement kunt u het aantal uitrijkaarten dat u wenst te bestellen aan ons door te geven.

Parkeergarage Oosterdok
1.700 plaatsen (9 minuten lopen)
Eerste 5 uur, € 1 per 12 minuten
5 tot 24 uur: € 20
Oosterdoksstraat 150, 1011 DK Amsterdam

Parkeergarage De Bijenkorf
400 plaatsen (direct naast de Beurs van Berlage)
20 minuten: € 2
Maximaal dagtarief: € 50
Beursplein 15, 1012 JW Amsterdam

Openbaar vervoer, taxi en boot
De Beurs van Berlage is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Bij aankomst per trein op Amsterdam Centraal Station ligt de Beurs van Berlage op 300 meter, ongeveer vijf minuten lopen. U ziet de Beurs van Berlage – aan het Damrak – reeds voor u liggen wanneer u het Centraal Station verlaat via het Stationsplein en van daar richting de Dam loopt. De Beurs van Berlage is een markant gebouw van oranje baksteen met meerdere torens. Reist u met de tram of bus, dan kunt u uitstappen bij de halte aan de Dam. Voor de actuele dienstregeling kijkt u op www.gvb.nl.http://www.gvb.nl

Taxi
Er zijn taxistandplaatsen direct naast de Beurs van Berlage, aan de Oudebrugsteeg. U kunt een taxi bestellen bij de Taxi Centrale Amsterdam: 020 – 777 77 77.

Boot
Het is goed mogelijk om bij de Beurs van Berlage met de boot te komen. De dichtstbijzijnde aanlegplaats is aan het Damrak. Wij kunnen u op basis van uw wensen koppelen aan een van onze partners op het gebied van boten in Amsterdam. Neem hiervoor contact op met uw Event Manager.

Rolstoel en Toegang
Beurs van Berlage is grotendeels toegankelijk voor minder validen. Dit ondanks het feit dat de gehele begane grond van de Beurs van Berlage 175 cm boven trottoir niveau ligt. De Beurs van Berlage heeft helaas geen speciale invalidenparkeerplaatsen. De Bijenkorf Parkeergarage ligt direct naast de Beurs van Berlage.

In de hoofdentree Damrak 243 is een invalidenlift. Via deze hoofdentree bereikt u de Grote Zaal, de Beursfoyer, de Effectenbeurszaal en de Graanbeurszaal. De ruimten op de 1e en 2e etage rond de Grote Zaal (Berlage Zaal en de vergaderkamers) zijn bereikbaar per lift. Ook de tentoonstellingsruimte in het souterrain is bereikbaar per lift. De Beurs van Berlage Toren is alleen per trap bereikbaar.

De Beurs van Berlage heeft twee grote publieksingangen:

Damrak 243 (Evenementen, tentoonstelling & kantoren)
Het is niet mogelijk om op de stoep voor de hoofdentrée te parkeren.

Beursplein 3 (Beurs van Berlage Grand Café)