Ruud Veltenaar
Ruud VeltenaarGlobal Speaker & Future Thinker
Ruud Veltenaar

Plenaire middagsessie

Once Upon A Future

De wereld verkeert niet in een financiële of economische crisis, maar in een transformatie naar een volgende fase in onze beschaving. Deze transitie raakt bijna iedereen en heeft grote invloed op ons leven en werk. Tijdens deze keynote verschaft Ruud Veltenaar een doorkijkje naar de toekomst en maakt hij duidelijk hoe we zelf meerwaarde kunnen creëren in een turbulente wereld, die in rap tempo transformeert naar een volgende fase in onze beschaving duidelijkheid over de toekomst. Met relevante informatie, heldere inzichten biedt hij concrete hoop op een betere en op alle vlakken renderende wereld.

Ruud Veltenaar is filosoof, trendwatcher, TEDx spreker, bevliegeraar, Faculty member Nyenrode en sociaal bewogen investeerder. Hij is een talent in het vertalen van trends en ontwikkelingen naar de impact van ons leven en werk. Ruud behoort met een gemiddelde score van 9,1 tot de best beoordeelde sprekers in de markt.  Tijdens de bijeenkomst zal Ruud een helder en boeiend beeld van de toekomst schetsen en aangeven waarom we juist ook vanuit een beleggingsoogpunt op een markeer punt in onze geschiedenis staan. Wij beloven u een presentatie met impact en veel inspiratie waarover nog veel en lang zal worden nagepraat. Bent u klaar voor de toekomst en in staat om ook in turbulente tijden het verschil te blijven maken?

Biografie

Men noemt mij vaak een geboren spreker en een bevlogen trendwatcher. Ik studeerde filosofie aan de Sorbonne Université en de Colombia University in NYC en International Business Management aan Harvard. Mijn visie, inzichten en humoristische anekdotes zijn gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring als ondernemer en bestuurder bij bedrijven als McKinsey in de VS, Volmac, RAET, Wegener en Planet Internet. Tevens was ik een decennium lang chairman van een venture capitalist en investeerde ik in technologie bedrijven op alle continenten.

Trendwatcher en Friskijker

Als internationaal trendwatcher en friskijker bied ik duidelijkheid over de toekomst en hoop op een betere wereld. Een wereld op drift naar een volgende fase in onze beschaving. Mijn inspirerende masterlezingen, multimediale keynotes en interactieve colleges gaan over de megatrends en mondiale ontwikkelingen en de gevolgen hiervan voor onze welvaart en ons welzijn. Wat betekent dit voor ons werk en leven? Hoe ziet de wereld er uit in 2025? En wat voor soort leiderschap en ondernemerschap hebben we dan nodig?

Inspirator en Bevliegeraar

Als filosoof of TEDx-spreker zet ik mensen aan het denken over hun eigen toekomst in een snel transformerende wereld. In deze context inspireer ik mijn publiek en stimuleer ik persoonlijk leiderschap, innovatief en sociaal ondernemerschap en authenticiteit. Nieuwe inzichten, dogma’s en belemmerende overtuigen worden kritisch en feitelijk beschouwd. Met een heldere visie en duidelijke agenda voor de toekomst, houd ik mijn publiek een spiegel voor en creëer ik beweging en actie.

Hoge Beoordelingen

Ik behoor tot de best geëvalueerde sprekers in de markt met 9,1 als gemiddelde score. Ik spreek al meer dan 20 jaar op congressen, seminars en andere bijeenkomsten op alle continenten. Tevens verzorg ik (gast)colleges op diverse universiteiten en business schools in Europa en de VS. Tenslotte ben ik ook auteur voor diverse blogs en columinst bij enkele kranten