Siegfried Kok

Biografie

Sinds 1 februari 2013 is Siegfried senior portfoliomanager in het OBAM -team. Hij heeft ruim 19 jaar ervaring in het beheer van aandelenportefeuilles. Siegfried heeft een masterdiploma in International Financial Economics van de Universiteit van Amsterdam en heeft zijn MBA titel behaald aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Voordat Siegfried bij BNP Paribas Asset Management aan de slag ging, werkte hij bij Bank Oyens & Van Eeghen en was daar verantwoordelijk voor de global equity portefeuilles.

5 manieren om te beleggen in onzekere tijden

Masterclass 10.15 – 11.00 uur

Onzekere tijden: handelsoorlog, recessie op komst, harde Brexit, obligaties geven negatieve rente, spaarrente is 0% wat te doen?

Tijdens deze presentatie op de Beleggingsfair krijgt u 5 manieren te horen om te beleggen in onzekere tijden en waarom het belangrijk is om actief en op een duurzame/verantwoorde manier te beleggen!

Verder krijgt u een kijkje in de keuken van  BNP Paribas OBAM hoe zij als wereldwijde actieve aandelenbeleggers tot hun keuzes komen en worden de belangrijkste thema’s dit op dit moment spelen besproken.

Kiest OBAM voor Google, Adyen of toch voor Uber?

Als u dat wilt weten kom dan naar de presentatie van BNP Paribas OBAM op de Beleggingsfair.

Klik hier om u gelijk aan te melden voor deze masterclass! Let op: vol = vol