Nieuws

Hieronder het nieuws van de BeleggersFair.

Teeuwe Mevissen (Rabo) over de vooruitzichten voor 2020

Tijdens de BeleggersFair in september gaat Rabo-strateeg Teeuwe Mevissen tijdens het plenaire ochtendprogramma in discussie met twee andere beleggingsexperts over de economische ontwikkelingen in 2020. Wat gaat dit jaar brengen? Wordt het een goed beleggingsjaar? 

Mevissen is werkzaam als Senior Macro Strateeg bij RaboResearch Global Economics & Markets en bedient het (mid-)corporate segment. Vanuit deze rol informeert hij zakelijke relaties op dagelijkse basis over actuele ontwikkelingen op de financiële markten. De impact die (geo-)politieke gebeurtenissen hebben op onder andere valuta- en rentemarkten hebben zijn bijzondere interesse. Tevens schrijft hij maandelijks columns in De Financiële Telegraaf en verschijnt maandelijks op RTL-Z als beurscommentator bij het programma voorbeurs.

Teeuwe is afgestudeerd in International Economics & Business Studies aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en zat in het bestuur van de Jonge Bankiers Vereniging Rotterdam. Hiervoor werkte hij bij diverse andere banken in verschillende treasury functies. Vanwege zijn interesse in geopolitieke gebeurtenissen is hij ook bezig met het Master programma International Relations aan de Amerikaanse Webster University in Leiden.