Teeuwe Mevissen

Biografie 

Teeuwe Mevissen is werkzaam als Senior Macro Strateeg bij RaboResearch Global Economics & Markets.

Hij bedient het (mid-)corporate segment. Vanuit deze rol informeert hij zakelijke relaties op dagelijkse basis over actuele ontwikkelingen op de financiële markten. De impact die (geo-)politieke gebeurtenissen hebben op onder andere valuta- en rentemarkten hebben zijn bijzondere interesse. Tevens schrijft hij maandelijks columns in De Financiële Telegraaf en verschijnt maandelijks op RTL-Z als beurscommentator bij het programma voorbeurs.

Teeuwe is afgestudeerd in International Economics & Business Studies aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en zat in het bestuur van de Jonge Bankiers Vereniging Rotterdam. Hiervoor werkte hij bij diverse andere banken in verschillende treasury functies. Vanwege zijn interesse in geopolitieke gebeurtenissen is hij ook bezig met het Master programma International Relations aan de Amerikaanse Webster University in Leiden.

Plenaire Sessie 11.35 – 11.55 uur

Wat gaat de beurs doen in 2020? Wordt het een feest voor de ‘bears’ of juist voor de ‘bulls’? En hoe zal het volgend jaar met de economie gaan? Stevenen we af op een recessie, of valt het allemaal wel mee?
De experts Judith Sanders (ABN Amro), Teeuwe Mevissen (Rabobank) en Edin Mujagić (OHV Vermogensbeheer) gaan hierover met elkaar in gesprek. Zij volgen alle drie de economie en de beurs op de voet. Onder leiding van dagvoorzitter Roelof Hemmen wordt het ongetwijfeld een sprankelende discussie.