Nieuws

Hieronder het nieuws van de BeleggersFair.

Uitzending gemist? Bekijk BeleggersFair on demand terug!

Tijdens de zesde editie van de BeleggersFair Online hebben 3.485 bezoekers hun kennis en vermogen een flinke boost gegeven. Wilt u de verschillende onderdelen van de BeleggersFair on demand terugbeleven? Dat kan!

Op vrijdag 30 oktober hoefde geen reis worden ondernomen naar Amsterdam, maar kwam de Beurs van Berlage naar de bezoeker toe. Met een enkele muisklik (of tik op de tablet) arriveerde bezoekers in een digitale beursomgeving, waar dagvoorzitter Charles Groenhuijsen (foto) hen persoonlijk welkom heette.

Het programma was zoals altijd goed gevuld met veertien masterclasses en drie plenaire sessies vol kennis en visie. De hele dag door gaven goeroes als Martine Hafkamp, Nico Bakker, Salah-Eddine Bouhmidi en Jolien Brouwer Gouden Tips. En de digitale beursvloer was gevuld met virtuele stands, waar bezoekers de hele dag door konden chatten of videobellen met financials.

Ook interessant was het plenaire programma. Luc Aben (Van Lanschot), Teeuwe Mevissen (Rabobank) en Peter Siks (BinckBank) gaven hun macro-economische outlook op 2021. En Sander Zondag (OBAM), Ralph Wessels (ABN Amro) en Edin Mujagić (OHV Vermogensbeheer) schenen hun licht op de beleggingskansen in de Emerging Markets. Daarop volgend gaf Frans-Paul van der Putten (Clingendael) meer inzicht in de geopolitieke rivaliteit tussen de VS en China.

Ook portefeuilleopbouw ten tijde van de coronapandemie kwam aan bod. En Corné van Zeijl (Actiam) sloot het plenaire programma af met beleggingstrends voor 2021.

On demand terugkijken

Wilt u de verschillende onderdelen van de BeleggersFair on demand terugbeleven? Dat kan! Het gaat dan om het plenaire ochtend- en middagprogramma, de uitreiking van de Cashcow Awards,  en de veertien masterclasses. Ook de Gouden Tips voor 2020, van vier verschillende experts, kunt u hier terugzien.

Klik hier om deze sessies terug te bekijken.