Nieuws

Hieronder het nieuws van de BeleggersFair.

Video: Beleggen in villagronden in de Belgische Ardennen

‘Beleggen in villagronden in de Belgische Ardennen’ was één van de masterclasses die gegeven werden op de BeleggersFair. Gemist? U kunt deze nu terugkijken!

Nabij de stad Luik beginnen de Belgische Ardennen. Het uitgestrekte heuvelachtige gebied bestrijkt de provincies Luik, Namen en Luxemburg. Door de combinatie van ongerepte natuur en gezellige dorpen en stadjes is het een aantrekkelijke bestemming voor een weekendje weg. Daarom ontdekken steeds meer mensen, (waaronder opvallend veel Luxemburgers) de Ardennen de laatste jaren als een betaalbare, aantrekkelijke woonplaats. Ook vele Belgen en Nederlanders hebben er hun weg gevonden en als “second home” hun investeringen gedaan…

Na 30 jaar ervaring in de beleggingswereld weten de sprekers van deze masterclass goed wat een vastgoedinvesteerder wil: hij wil zijn vermogen veilig stellen en een eerlijk rendement krijgen. En hij wil een eigendom van goede kwaliteit aankopen waarvan de duurzaamheid gewaarborgd is. Voorts wil hij de rompslomp, die gepaard gaat met het steeds complexere vastgoedbeheer, zo veel mogelijk vermijden.

Een vastgoed dat beantwoordt aan de bovenstaande kenmerken, stijgt in waarde in de loop der jaren. De gemiddelde jaarlijkse waardevermeerdering over de laatste 15 jaren, bedraagt ongeveer 15%. Experts menen dat de waardevermeerdering over de volgende 10 à 20 jaar rond dit cijfer zal blijven schommelen. Beleggen in Villagronden in de Belgische Ardennen is ook een voorzichtige investering. Ook het maximaal indekken van het risico is wat de belegger wil…

Kortom: In deze masterclass leert u alles over de mogelijkheden om te beleggen in de villagronden in de Belgische Ardennen.

Sprekers: Fons Ceustermans, Mathias Tanghe & Werner Spranghers, Immpulse Real Estate.

Kijk de masterclass hier terug.