Werner Spranghers

Zaakvoerder Immpulse Real Estate

Spranghers bouwde zijn bedrijfservaringen op als product en marketing manager gedurende 12 jaar in de schoot van enkele grotere ondernemingen: Pfizer, Tropicana, Belgisch Olympisch Comité, alvorens te gaan kiezen voor een eigen onderneming in de Marketingcommunicatie sector. Werner was daarna 12 jaar zaakvoerder van een marketingcommunicatiebureau. Daar had hij op regelmatige basis ‘vastgoed-klanten’ en verdiepte zich wat meer in de vastgoed-communicatie.

Voorts houdt Spranghers van sportieve uitdagingen en wil vooral ook fun beleven in zijn activiteiten door ‘bezig te zijn met leuke producten’. Zo bouwt hij samen in partnerships met Nederlandse en Franse professionals, aan individuele woningen in het Zuid-Franse Provence en vond hij in de Belgische Ardennen, zijn tweede (fiets)thuis, het ideale partnership in Fons Ceustermans.

Tenslotte vindt Spranghers het belangrijk om dynamisch te blijven en vanuit het hart te blijven werken, ritmisch en met de juiste pulsaties. Een bijkomende uitdaging om met jonge professionals nieuwe wegen in te slaan in deze snel veranderende wereld vol van opportuniteiten. Hij sloot zich samen aan met Mathias Tanghe in de recente organisatie ‘Immpulse Real Estate’.

Spranghers verzorgt op de BeleggersFair de masterclass ‘Beleggen in Villagronden in de Belgische Ardennen’ van 13.30-14.00 uur, samen met Fons Ceustermans en Mathias Tanghe.