Peter Siks
Peter SiksDaytrader/Coach
Mytradeclass

Masterclass

Trend- en volatiliteitsstrategieën voor Daytrading

Oefening baart kunst en in dit seminar wordt de
theorie in praktijk gebracht.

In deze masterclass zal Wim Lievens als ervaren daytrader zijn trading-strategieën en filosofie toelichten. De strategieën die hij toepast berusten niet op “kunstmatige” indicatoren, maar vaak handelt hij met bewegingskaarsen (WL bars), bijna zonder indicatoren en is alleen geïnteresseerd in prijsbewegingen. Wim’s aanpak en opleidingen zijn vooral gericht op de toepassing en de creatie van een concreet en gekwantificeerd tradingplan. Uiteraard zal ook in de praktijk worden gehandeld op het FXFlat MetaTrader 5 handelsplatform middels Live-trading!

Wat kunt u verwachten?

U zult professionele koersbewegingen “in real time” ontdekken en ook leren hoe u “dure” fouten kunt vermijden en corrigeren.

Eenvoudige maar gestructureerde analyse, trading-strategieën en money management die uiteindelijk het verschil maken tussen winnen en verliezen op de beurzen.

Vijf strategieën: trendcorrecties, momentumbewegingen, omkeersignalen, steun/weerstandstesten en break-outs.

Waarom bepaalde entries kiezen en andere niet, m.a.w. wanneer zijn de marktcondities nu gunstig.

Basisprijsbewegingen, marktstructuur en cycli identificeren.

U krijgt eveneens de kans om Wim rechtstreeks vragen te stellen of ons van tevoren per e-mail uw vragen toesturen.
Mis deze unieke daytrading masterclass met live-trading niet!

Biografie

Wim is in 1998 begonnen met traden en beleggen en is een trader met meer dan 20 jaar handelservaring. Trading is een werk dat geleerd moet worden. Kiezen tussen verschillende handelssystemen en handelsstrategieën is niet eenvoudig. Talloze trainingen, seminars en vakliteratuur hebben Wim in de loop der jaren in staat gesteld een diepgaande, professionele knowhow op te bouwen en de voor hem meest geschikte methode te ontwikkelen.

Traden is de mogelijkheid om de tools te kiezen die bij u passen. Met technieken en hulpmiddelen kunt u expertise en vertrouwen opbouwen, zodat u in de loop van de tijd op uw eigen manier kunt handelen.

Wim heeft seminars in heel Europa gehouden. Seminars in 4 talen (Duits, Engels, Nederlands en Frans) over markten, handelsinstrumenten, handelsplatforms en strategieën. Hij heeft beginners geholpen om aan de slag te gaan in de tradingwereld en heeft de kennis van ervaren handelaren uitgebreid. Traden is zijn grote passie, die hij sinds zijn eerste ervaringen in 1998 niet meer los heeft gelaten.