In deze unieke masterclass combineren we de inzichten van technisch analist Nico Bakker en fundamenteel analist Albert Jellema. Zij bespreken tien interessante beleggingstips door ze samen door de technische en fundamentele bril te bekijken.

De beurzen bevinden zich op recordhoogte. Met de coronapandemie enigszins onder controle openen economieën zich en maken bedrijven en consumenten een inhaalslag met hun uitgaven. Ondernemingen draaien als gevolg op volle toeren en aandelenmarkten zitten in een Melt-Up fase. Uiterst belangrijk dus nu kritisch te zijn op de aandelen in uw portefeuille!

In deze unieke masterclass combineren technisch analist Nico Bakker (BNP Paribas Markets) en fundamenteel analist Albert Jellema (ProBeleggen & DeAandeelhouder) hun inzichten. Samen zijn zij goed voor vijftig jaar beleggingservaring.

Bakker en Jellema bespreken tien beleggingstips door ze samen door de technische en fundamentele bril te bekijken. Na afloop weet u de verschillen tussen technische en fundamentele analyse en heeft u concrete beleggingstips op zak!

Masterclass: 10 beleggingstips door de Fundamentele en Technische bril

Klik hier om u aan te melden voor de BeleggersFair en deze masterclass

Spreker: Nico Bakker
Consultant en TA Hofleverancier voor BNP Paribas Markets

Nico Bakker is technisch analist met visuele analyse ofwel chart reading als specialisatie. Hierbij gebruikt hij  een eigen methodiek (Dashboard Beleggen) die met objectieve indicatoren trend en sentiment meet. Research vormt voor hem de basis voor trainingen en workshops en verdere kennisoverdracht. Bakker benadert de technische analyse vanuit een visionairs oogpunt, waarbij hij het beleggingslandschap in kaart brengt en beleggers wijst op kansen en bedreigingen.

Een belegger bepaalt zelf wat hij met Bakkers informatie doet. Hij speelt daarbij niet een rol als trader, maar als coach. In zijn rol als coach staat gedisciplineerd denken en handelen in termen van waarschijnlijkheden centraal. Verder gaat belangstelling uit naar de Behavioral Finance, de mentale valkuilen en vaardigheden die bij beleggen een rol spelen. Met diverse uitspraken, one liners en beeldspraken geeft hij in presentaties aan hoe emotie en discipline als rode draad tussen de oren van beleggers loopt.

Spreker: Albert Jellema
Eigenaar ProBeleggen en De Aandeelhouder.nl

Albert is als gepassioneerd belegger al bijna twintig jaar actief op de aandelenmarkten. Hij begon zijn carrière bij ABN Amro na de afronding van zijn studie bedrijfseconomie aan de Rijks Universiteit Groningen. Hier beheerde hij mede het dividend aandelenfonds.

Vervolgens werkte Albert als partner acht jaar bij hedgefund GO Capital. Hier specialiseerde hij zich in beleggingen gericht op de Nederlandse aandelenmarkt. Albert is eigenaar van de beleggerssites ProBeleggen en De Aandeelhouder.nl.