Een masterclass speciaal voor de nieuwe belegger (18-38 jaar). Laat je als jonge (beginnende) trader informeren, inspireren en stimuleren en wees succesvol op de beurs!

De startup Kuuske bestaat uit een talkshow met podcast dat een platform biedt voor de nieuwe belegger. Tijdens de BeleggersFair 2021 wordt de primeur gegeven. De volgende gasten en onderwerpen staan op het programma.

Kevin Timmer – Day Trading Masterclass

Kevin leert je hoe je inkomsten kunt genereren op de aandelenmarkt. Nederlands bekendste day trader is sinds 2016 winstgevend op de Amerikaanse aandelenmarkt.

Jordi van de Pas – Swing Trading Masterclass

Word een succesvolle trader en behaal zeer goede langere termijn rendementen op de aandelenmarkt. Door zijn achtergrond in de psychologie weet Jordi als geen ander de psychologische valkuilen van het traden te herkennen. Sinds 2018 is hij consistent winstgevend trader.

Veronique Estié – Young Trader

Veronique biedt jonge beleggers ondersteuning met luchtige, kwalitatieve no nonsens informatie.

Lieke Nusteling – Finfluencers

De invloed van (social) media en zogeheten Finfluencers kan effect hebben op de keuzes van beginnende beleggers. Hoe kunnen zij daar het beste mee omgaan en welke verantwoordelijkheid zouden financiële instellingen moeten nemen?

Masterclass: Kuuske inspireert The New Investor!

Klik hier om je aan te melden voor de BeleggersFair en deze masterclass

Sprekers:

Kevin Timmer
Founder Day Trading Masterclass

Kevin trade sinds 2016 consistent winstgevend op de Amerikaanse aandelenmarkt en heeft hiervan zijn beroep gemaakt. Leer hoe je ook constante inkomsten kunt genereren op de aandelenmarkt en dit kan gebruiken om je portfolio sneller te laten groeien.

 

Lieke Nusteling
Ondernemer Lieke Nusteling/Millennial Mindset NL

Lieke heeft met haar onderneming al vele Millennials geholpen met hun persoonlijke financiën en begeleid hen met de eerste stappen op de beurs. Dit via haar online kanalen, haar beleggingscursus en bedrijfstrainingen. Hierbij ligt de focus altijd op het bewust maken van iemands financiële situatie en het laten inzien van de mogelijkheden die er in de huidige economie mogelijk zijn.

Veronique Estié
Founder YoungTrader

Veronique (26) is econoom, ondernemer, belegger en schrijfster van het boek ‘Van Spaarvarken naar Beurswolf.’ Ze richtte YoungTrader op: een platform waarop ze jongeren probeert te inspireren om te starten op de beurs, door het aanbieden van ondersteuning en luchtige, kwalitatieve informatie.

Jordi van de Pas
Founder Swing Trading Masterclass

Een succesvolle trader behaalt goede resultaten met langere termijn rendementen. Als psycholoog weet Jordi als geen ander de valkuilen van het traden te herkennen.