Welke financial biedt de beste dienstverlening richting particuliere beleggers en komt in aanmerking voor één van de prestigieuze Cashcow Awards? Breng uw stem uit en maak kans op een dinercheque ter waarde van 100 euro!

Tijdens de BeleggersFair op 4 november worden traditiegetrouw ook de Cashcow Awards uitgereikt: een initiatief van beleggersplatform Cash, in samenwerking met beleggersclub Bull Up.

Cash reikt dit jaar in totaal maar liefst veertien Cashcow Awards uit. Eerder dit jaar werd al aan vier financials een Cashcow Award uitgereikt tijdens BeleggersFair Kennis Update: de Cash Publieksprijs, de Cash Innovatieprijs, de Cash ETF-prijs en  die voor Beste Vermogensbeheerder.

Maar er zijn nog tien Cashcow Awards te vergeven voor: de beste broker, de beste aanbieder van structured products, beste aanbieder van duurzame producten, de beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed, de beste beleggingsexpert, het beste crowdfundplatform, de beste online vermogensbeheerder, de beste aanbieder impactbeleggen, het beste Nederlandse Cryptofonds en de beste Crypto Broker.

U kunt mede bepalen wie er met de Cashcow Awards vandoor zullen gaan door deel te nemen aan het onderzoek. Uw medewerking wordt beloond! Onder de deelnemers wordt namelijk een dinercheque verloot ter waarde van 100 euro!

Gaat uw favoriete beleggersinstelling er met één van de prijzen vandoor? Breng een bezoek aan de BeleggersFair 2022 om daar live achter te komen!