De genomineerden voor de Cashcow Awards 2022 zijn bekend! U bepaalt wie er wint! Breng dus nu uw stem nu uit en maak kans op een dinercheque ter waarde van 100 euro!

De afgelopen maanden heeft u massaal gestemd op de longlist van financials. Uit alle reacties op ons onderzoek hebben wij een top 5 van de aanbieders die de meeste kans maken op een Cashcow Award. Per categorie zijn de vijf vaakst genoemde genomineerden geselecteerd (op alfabetische volgorde).

Staan uw favorieten er tussen? U kunt uw stem nu laten gelden door het vragenformulier op Cashcow.nl in te vullen. Het kost niet veel van uw tijd. Bovendien wordt uw medewerking beloond! Onder de respondenten verloten wij een dinercheque ter waarde van 100 euro.

Cashcow Awards

Cash reikt dit jaar in totaal maar liefst veertien Cashcow Awards uit. Eerder dit jaar werd al aan vier financials een Cashcow Award uitgereikt tijdens BeleggersFair Kennis Update: de Cash Publieksprijs, de Innovatieprijs, de ETF-prijs en Beste Vermogensbeheerder 2022.

Maar er zijn nog tien Cashcow Awards te vergeven voor: de beste broker, de beste aanbieder van structured products, beste aanbieder van duurzame producten, de beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed, de beste beleggingsexpert, het beste crowdfundplatform, de beste online vermogensbeheerder, de beste aanbieder impactbeleggen, het beste Nederlandse Cryptofonds en de beste Crypto Broker.

De stemming loopt tot en met zaterdag 29 oktober 2022 (12.00 uur). De tien Cashcow Awards worden uitgereikt tijdens de BeleggersFair 2022 op 4 november in de Beurs van Berlage.