Beleggers die succesvol willen daytraden en hun resultaten willen verbeteren zijn op 4 november van harte welkom bij deze BeleggersFair-masterclass, verzorgd door de ervaren traders Aloys Mattijssen en Jan Robert Schutte.

In deze masterclass laten Mattijssen en Schutte (Money2Work en CryptoAcademy) zien hoe eenvoudig het kan zijn om succesvol te daytraden met de FXFlat MetaTrader 4, aan de hand van het M2W-TSSystem.

Aan de hand van live grafieken worden de vele voordelen van het TSSysteem stap voor stap toegelicht. Een interessante masterclass die voor zowel beginnende als gevorderde daytrader niet te missen is.

Deze masterclass wordt u aangeboden door FXFlat

Masterclass: Succesvol Day Traden met M2W-TSSystem

Klik hier om u aan te melden voor de BeleggersFair op 4 november en deze masterclass

Sprekers

Succesvol Day Traden met M2W-TSSystem

Aloys Mattijssen

Aloys Mattijssen
Daytrader bij Money2Work

Jan Robert Schutte
Daytrader bij Money2Work

De doorgewinterde traders Aloys Mattijssen en Jan Robert Schutte van Money2Work en CryptoAcademy hebben hun sporen op de Amsterdamse Optiebeurs verdiend als marketmaker/vloerhandelaar. Zij beschikken over jarenlange praktische beurs- en trading-vaardigheden.

Succesvol Day Traden met M2W-TSSystem

Jan Robert Schutte

Mattijssen heeft diverse publicaties over (day)trading en trading in het algemeen gepubliceerd.

Schutte heeft onlangs zijn nieuwe boek Crypto Trading uitgegeven. Cursussen worden altijd gegeven met behulp van live-charts.