In deze BeleggersFair-talkshow bespreken drie specialisten op welke manieren derivaten uitkomst kunnen bieden in de huidige markt.

Beurzen kunnen dit jaar in een nieuwe fase blijken te zijn beland, waar hele generaties beleggers geen ervaring mee hebben. Het ‘gewone’ lineaire beleggen, waarbij een procentuele koersstijging of -daling zich 1-op-1 vertaalt in het rendement, hoeft toch al niet de norm te zijn, en dat kan juist nu nog meer het geval zijn.

Tegelijkertijd weet iedereen dat onoordeelkundig gebruik van derivaten tot enorme verliezen kan leiden. In deze talkshow bespreken Jean-Paul van Oudheusden (eToro), Arash Azad (FXFlat) en John Beijer (Beurspro) hoe derivaten op een slimme en verantwoorde manier kunnen worden ingezet. En op welke manieren zij juist in deze markt uitkomst zouden kunnen bieden.

De talkshow ‘Omgaan met derivaten terwijl volatiliteit de klok slaat’ begint om 12.35 uur.

Klik hier om u aan te melden voor de BeleggersFair 2022

Deelnemers aan talkshow

Talkshow: derivaten in volatiele tijdenJean-Paul van Oudheusden
Marktanalist eToro

Jean-Paul van Oudheusden heeft meer dan 25 jaar ervaring binnen de financiële dienstverlening, met senior posities bij onder andere  ABN Amro, Royal Bank of Scotland en IEX Group.

Sinds 2013 werkt Van Oudheusden als freelance consultant en commentator voor verschillende toonaangevende financiële instellingen, banken en brokers. In 2020 startte hij zijn eigen bedrijf, Markets Are Everywhere, om beleggingsonderzoek en educatieve middelen voor particuliere beleggers aan te bieden.

Talkshow: derivaten in volatiele tijdenArash Azad
Head of The Netherlands FXFlat

Arash Azad studeerde accountancy waarna hij de switch maakte naar daytrader. Vanaf het begin had hij een fascinatie voor trading, cijfers en sales. Hij is als hoofd Nederland bij FXFlat verantwoordelijk voor de Nederlandse activiteiten.

Op moment is hij bij FXFlat bezig met de sterke uitbreiding van de degelijke Duitse kwaliteiten van FXFlat in Nederland.

Talkshow: derivaten in volatiele tijdenJohn Beijer
Senior Analist Beurspro

John Beijer is al meer dan dertig jaar betrokken bij de financiële sector en gespecialiseerd in turbo’s en factors. Hij is general manager van Beurspro. Deze onderneming verleent een divers scala van financiële diensten aan particuliere en professionele cliënten en richt zich met name op trading via algoritmes.

Daarnaast geeft hij zeer regelmatig zijn visie aan gerenommeerde partijen binnen de beleggingswereld waaronder DFT, BNR, RTL7, Belegger.nl, Cashcow en is hij regelmatig te zien als onafhankelijk analist tijdens (online) seminars voor Société Générale Beursproducten.