Op 10 november is de ervaren radio- en televisiepresentator Roelof Hemmen de nieuwe dagvoorzitter van de BeleggersFair. Dankzij zijn journalistieke skills wordt u de hele dag door goed geïnformeerd.

Helemaal ‘nieuw’ is Hemmen niet voor de BeleggersFair; ook in 2019 was hij de dagvoorzitter van het beleggersevent. Dit beviel zo goed dat hij ook in 2023 het plenaire podium in de Beurs van Berlage weer mag betreden als debatleider en interviewer.

Hemmen heeft een journalistieke basis: bij de krant (Haagsche Courant, Telegraaf), bij de televisie (RTL Nieuws) en bij de radio (BNR Nieuwsradio, Radio 538). “Nieuws is een oude liefde”, zegt hij daarover. “Ik hou nog steeds van de actualiteit, zeker zoals we die behandelden in de 538 Ochtendshow, met scherpe commentaren en meningen, vaak een aanstekelijke lach, en voor een groot publiek.” Sinds 2022 is Hemmen vaste gast bij talkshow van Eva Jinek, waar hij uitleg geeft bij het nieuws van de dag.

Bent u ook benieuwd welke tips en wetenswaardigheden Roelof Hemmen uit de BeleggersFair-sprekers en -goeroes weet te krijgen? Bestel dan hier alvast uw ticket voor 10 november aanstaande.