Tijdens de Week van de Belegger bieden wij de mogelijkheid om deel te nemen aan een exclusieve rondwandeling achter de schermen van Euronext Amsterdam, inclusief een bezoek aan de beursvloer!

Tijdens de Week van de Belegger (van 3 tot en met 10 november) staat beleggen centraal. Tijdens deze week bieden wij u een gratis bezoekje aan op de Amsterdamse beurs.

Euronext Amsterdam behoort tot de oudste beurzen van de wereld. Sinds het begin van de 20e eeuw is de Amsterdamse beurs gevestigd op Beursplein 5, één van de meest bekende adressen in de geschiedenis van de Nederlandse kapitaalmarkt.

Wilt u een uniek kijkje nemen achter de schermen van Euronext Amsterdam inclusief een bezoek aan de beursvloer? Tijdens de Week van de Belegger bieden wij de mogelijkheid om deel te nemen aan een exclusieve rondwandeling door dit iconische gebouw. In groepen van maximaal tien personen krijgt u alles te horen over de rol van de beurs en de geschiedenis van dit bijzondere gebouw. De rondleidingen vinden plaats op 7 en 8 november om 15:30 uur.

Aanmelden is verplicht, en enige snelheid ook, want vol = vol. Meld u gratis aan op de website van de Week van de Belegger.