Het Fresh Essential Equity Fund richt zich op bedrijven met een bovengemiddelde winstgroei en koersresultaat. Tijdens deze BeleggersFair-masterclass geeft Arthur Leis (OHV Vermogensbeheer) een ‘kijkje in de keuken’ van de langetermijnstrategie en rendementen.

Wanneer we een langere tijd terugkijken op de waardeontwikkeling van ondernemingen (genoteerd aan de westerse beurzen) kunnen we concluderen dat slechts een beperkt aantal aandelen bovengemiddelde rendementen hebben laten zien. De belangrijkste doelstelling van het Fresh Essential Equity Fund is om een geconcentreerde portefeuille samen te stellen met maximaal 25 bedrijven, die op de lange termijn een bovengemiddelde winstgroei en koersresultaat realiseren. Het fonds is YTD nr. 1 ranking in de Morningstar Categorie Aandelen Wereldwijd Large-Cap Gemengd.

Tijdens deze masterclass op 10 november brengt Senior Wealth Manager Arthur Leis u op de hoogte rond de langetermijnstrategie en rendementen van het fonds.

De masterclass ‘Beleggen in aandelen van mondiaal opererende ondernemingen met verdedigbaar concurrentievoordeel’ vindt plaats om 13.00 uur.

Klik hier om u aan te melden voor de BeleggersFair en deze masterclass

Spreker

Beleggen ondernemingen met verdedigbaar concurrentievoordeelArthur Leis
Senior Wealth Manager bij OHV Vermogensbeheer

Arthur Leis is meer dan 25 jaar actief in de beleggingswereld. In zijn dagelijkse praktijk begeleidt hij vermogende particulieren, stichtingen en beroepsorganisaties bij het beheren van hun vermogen.

Leis is tevens lid van het Investment Committee (IC) van OHV. Binnen het IC is hij mede verantwoordelijk voor de selectie van beleggingsfondsen.