U heeft nog tot en met zaterdag 4 november de tijd om te stemmen op de genomineerden voor de Cashcow Awards 2023. Breng dus nu uw stem uit en maak kans op een dinercheque ter waarde van 100 euro!

Tijdens de BeleggersFair op 10 november worden traditiegetrouw ook de Cashcow Awards uitgereikt: een initiatief van beleggersplatform Cash, in samenwerking met beleggersclub Bull Up.

De afgelopen maanden is massaal gestemd op de longlist van financials. Uit alle reacties op het onderzoek is een top 5 samengesteld van de aanbieders die de meeste kans maken op een Cashcow Award. U kunt mede bepalen wie er met de Cashcow Awards vandoor zullen gaan door deel te nemen aan het onderzoek op Cashcow.nl.

U kunt nog tot tot 4 november (12.00 uur) uw stem uitbrengen op de 5 genomineerden per categorie. Het kost niet veel van uw tijd. Bovendien wordt uw medewerking beloond! Onder de respondenten wordt een dinercheque ter waarde van 100 euro verloot.

Cashcow Awards

Cash reikt dit jaar in totaal maar liefst veertien Cashcow Awards uit. Eerder dit jaar werd al aan vier financials een Cashcow Award uitgereikt tijdens BeleggersFair Kennis Update: de Cash Publieksprijs, de Innovatieprijs, de ETF-prijs en Beste Vermogensbeheerder 2023.

Maar er zijn nog tien Cashcow Awards te vergeven voor: de beste broker, de beste aanbieder van structured products, beste aanbieder van duurzame producten, de beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed, de beste beleggingsexpert, het beste crowdfundplatform, de beste online vermogensbeheerder, de beste aanbieder impactbeleggen, het beste Nederlandse Cryptofonds en de beste Crypto Broker.