De snel veranderende (beleggers)wereld, met zaken als crypto’s en social media, vergroot het belang van toezicht. Tijdens de BeleggersFair op 10 november geeft Natalie Aartsen van ‘beurswaakhond’ Autoriteit Financiële Markten (AFM) haar actuele visie.

De AFM heeft in de loop der jaren te maken gekregen met zaken zoals crypto’s en sociale media. Nieuwe ontwikkelingen kunnen zich alweer aandienen, die de vraag opwerpen hoe beleggers daar tegenaan moeten kijken en zelfs in hoeverre de AFM daar eventueel zelf gebruik van kan maken bij het toezicht.

Veranderingen en innovaties hebben toezicht historisch gezien toch altijd al belangrijk gemaakt, waarvan de waarde door beleggers nog wel eens onderschat wordt. Natalie Aartsen (foto), Hoofd toezicht op Lenen, Sparen en Retailbeleggen bij de AFM, zal het belang van toezicht nog eens extra aanstippen op 10 november.

De keynote ‘Snel veranderende wereld vergroot het belang van toezicht ’ vindt plaats om 11.55 uur.

Klik hier om u aan te melden voor de BeleggersFair