Aankomende vrijdag 15 oktober vindt de zevende editie plaats van de BeleggersFair. Dankzij de versoepelingen van de coronamaatregelen kunt u het event weer als vanouds fysiek bezoeken in de Amsterdamse Beurs van Berlage. Bent u erbij?

Op 15 oktober zal dagvoorzitter Charles Groenhuijsen u weer in levende lijve verwelkomen in de Amsterdamse Beurs van Berlage. Uw komst wordt rijkelijk beloond met Gouden Tips, uw kennis wordt verdiept tijdens de masterclasses en verrijkt tijdens de plenaire sessies. Met onderwerpen als:

  • Macro-economie over de wereld na corona en de rente;
  • Impact van kunstmatige intelligentie en algoritmes op particuliere beleggers;
  • Wordt crypto een officiële valuta;
  • Het effect van klimaatafspraken en klimaatverandering op bedrijven, en daarmee dus op de aandelenkoersen.

Daarnaast is er uiteraard een sprankelende beursvloer met meer dan 30 aanbieders van uiteenlopende beleggingsproducten.

Laat uw kans niet liggen om de BeleggersFair weer als fysiek event te bezoeken.
Klik hier en bestel uw ticket

We kijken er naar uit u op 15 oktober te mogen ontvangen!

Veilige toegang

De Nederlandse overheid heeft regels opgesteld om evenementen en activiteiten veilig door te laten gaan, zoals o.a. het coronatoegangsbewijs. De BeleggersFair en de Beurs van Berlage sluiten zich hier natuurlijk bij aan, om onze bezoekers een veilig en gezond verblijf te bieden.

Er zijn drie mogelijkheden voor u als bezoeker om een zogeheten coronatoegangsbewijs te verkrijgen. Dit kan in de CoronaCheck-App getoond worden, door middel van een QR-code. Deze QR-code wordt gescand bij binnenkomst bij de BeleggersFair. Zodra aan tenminste een van deze bewijzen is voldaan, krijgt u toegang tot de BeleggersFair. Voor Nederlandse bezoekers gaat het om het vaccinatiebewijs, het herstelbewijs of het testbewijs. Voor internationale bezoekers geldt dat ze het Digitale Corona Certificaat (DCC) moet kunnen tonen.

Klik hier voor meer informatie